یک سوپ شیک می خوای برای کنار ذات بیا اینجا!
آخرین خبر/سوپ مرغ زعفرانی
عصاره مرغ 1 عدد
عصاره زعفران 1 عدد
سینه مرغ 500 گرم
هویج خرد شده 2/3 پیمانه
سیب زمینی خرد شده 2/3 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
رشته ورمیشل خرد شده 1 پیمانه
لیمو و زرشک در صورت تمایل
جعفری برای تزئین
مرغ را به همراه پیاز و ادویه سرخ کنید. سپس به آن سیب زمینی و هویج را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت با حرارت متوسط بپزد. پس از آنکه مرغ پخته شد، گوشت مرغ را خرد کنید تا راحت تر میل شود.
2. رشته ورمیشل را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی با در بسته بپزد.
3. در همین مرحله نیمی از عصاره زعفران الیت و نیمی از عصاره مرغ الیت را به سوپ اضافه کنید تا قل بخورد. اینکار باعث می شود عطر و طعم غذا بی نظیر شده و سوپ بهتر و سریعتر جا بیفتد. نیم ساعت بعد سوپ آماده میل کردن می باشد.
4. سوپ را از روی حرارت بردارید، جعفری (ریز)خرد شده را اضافه کنید (در صورت تمایل از زرشک و تکه های لیموی تازه هم استفاده کنید) و نوش جان کنید.