نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه مُخَلَل مشکل، شور خوشمزه مصری

منبع
فرارو
بروزرسانی
طرز تهیه مُخَلَل مشکل، شور خوشمزه مصری

فرارو/ ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. با فرا رسیدن فصل پاییز و فراوان شدن گل کلم بازار تهیه انواع ترشی‌ها رونق می‌گیرد؛ زیرا گل کلم پایه اصلی بسیاری از ترشی‌های خوشمزه است. می‌توان گفت شور و ترشی یکی از بهترین مخلفات همراه غذا در فصل پاییز و زمستان است. شور مخلوط یکی از این مخلفات خوشمزه و محبوب پاییزی است و از آنجا که در تهیه آن از مخلوط آب و نمک استفاده می‌شود، به آن شور می‌گویند. مخلل مشکل نوعی شور خوشمزه است که اصالت آن به کشور مصر برمی‌گردد. تفاوت این شور با شور ایرانی در مواد تشکیل‌دهنده آن است. برای تهیه شور مصری علاوه‌بر گل‌کلم از شلغم، زیتون و لیمو ترش هم استفاده می‌شود. اگر دوست دارید این شور خوشمزه و جدید را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش مخلل مشکل، شور خوشمزه مصری با ما همراه باشید.
مواد لازم
گل کلم: نیم کیلو
هویج متوسط: ۲ عدد
شلغم متوسط: ۱ عدد
لیمو ترش: ۲ عدد

زیتون: ۱۰ عدد
سیر: ۵ حبه
فلفل تند: ۱۰ عدد
سرکه: نصف لیوان
شوید و ترخون تازه: ۱ دسته
آب: ۶ لیوان
نمک: سه چهارم لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن این شور خوشمزه ابتدا گل کلم و هویج را خرد کنید. شلغم را پوست و بعد به صورت مکعبی خرد کنید. حالا مواد خرد شده را داخل یک شیشه خشک و تمیز بریزید. فلفل تند، حبه‌های سیر و زیتون با هسته را هم داخل شیشه بریزید. لیمو ترش را به صورت درسته و قاچ نشده داخل شیشه بگذارید و شوید و ترخون تازه را هم روی مواد بریزید. داخل یک کاسه جداگانه آب و نمک و سرکه را مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس این ترکیب را داخل شیشه و روی سبزیجات بریزید تا جایی که روی مواد را به صورت کامل بگیرد. حالا درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را به مدت ۱۲ ساعت برعکس روی زمین بگذارید. حدود ۲ هفته بعد شور مصری خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را در کنار غذا میل کنید، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره