پختن این غذاها در زودپز ممنوع است!
ایرنا/ زودپز یک وسیله بسیار کاربردی است و وقتهایی که زمان زیادی برای پختن غذا ندارید به کمکتان میآید، اما پختن بعضی غذاها در زودپز اصلا نتیجه خوبی ندارد.
زودپز یک وسیله خانگی بسیار پرکاربرد است که با استفاده از آن میتوانید غذا را در کمترین زمان ممکن طبخ کنید. بسیاری از افراد، به دلیل مشغله کاری زیاد به استفاده از زودپز در آشپزی علاقمند هستند و میپندارند هر غذایی را میتوان در زودپز آماده نمود، اما طبخ برخی از غذاها در زودپز امکان پذیر نیست.
آیا میدانید چه غذاهایی را نمیتوان در زودپز تهیه کرد؟ در این بخش غذاهایی را که نباید در زودپز تهیه کنید را آورده ایم.
مزایا و معایب پختن غذا در زودپز
زودپزها تا ۷۰ درصد زمان پخت را کاهش میدهند. پخت و پز در زودپزباعث صرفه جویی قابل توجهی، در انرژی میشود. به طور کلی، پخت غذا با زودپز به دلیل سرعت آن، باعث افزایش حفظ طعمهای طبیعی غذا میشود، اما برخی از ویتامینهای مفید و مواد مغذی را که به گرمای زیاد حساس هستند، در زودپز از بین میروند.
این غذاها را در زودپز نپزید
برخی غذاها مناسب پخت در زودپز نیستند، پس بهتر است از پخت این غذاها در زودپز اجتناب کنید.
*مربا
برای تهیه مربای خوشمزه شما باید انواع میوه و... را با شکر و آب و... بجوشانید. همه مراحل پخت مربا نیاز به بررسی دارد یعنی شما باید در زمان تهیه مربا حواستان باشد که مربا بیش از حد له و پخته و خیلی سفت نباشد و به قوام مورد نظرتان برسد، به همین خاطر پخت مربا در زودپز امکان پذیر نیست و با استفاده از زودپز اساسا قادر به انجام چنین کاری نخواهید بود. پس برای تهیه خوراکیهایی مانند مربا اصلا سراغ زودپز نروید.
*غذاهای حاوی شیر و مواد لبنی
برای پخت غذاهایی که در ترکیب آنها شیر و مواد لبنی وجود دارد، مانند سوپهای خامهای یا ماکارونی و پنیر، به سراغ زودپز نروید، زیرا حرارت بالا زودپز سبب دلمه شدن شیر شده و ظاهر بدی به غذا میبخشد و اشتهاآور نخواهد بود. پس برای تهیه غذاهای خامهای و حاوی ترکیبات لبنی از زودپز کمک نگیرید.