طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت؛ یه غذای مقوی واسه شام و نهار
نمناک/ کتلت بادمجان و گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که ترکیبی از طعم لذیذ بادمجان کبابی و گوشت چرخ کرده است. این غذا هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو میشود. در ادامه طرز تهیه این کتلت خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم کتلت بادمجان با گوشت
بادمجان 5 عدد
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سیر 2 حبه
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 3 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
برای تهیه کتلت بادمجان کبابی با گوشت:
بادمجان ها را روی گاز یا منقل ذغال کباب کرده و پوست بادمجان ها را به طور کامل جدا کنید.
بادمجان های کبابی را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب بریزید.
سیر، پیاز و سیب زمینی را با رنده ریز رنده نمایید.
آب اضافی سیر، پیاز و سیب زمینی را به طور کامل با فشار دست بگیرید.
سیر، پیاز و سیب زمینی را به همراه گوشت چرخ کرده به مواد درون ظرف بیافزایید.
تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی مواد اضافه کنید.
مواد را به خوبی مخلوط کرده و درب کاسه را با سلفون به طور کامل بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه نمایید.
بعد از داغ شدن روغن مایه کتلت را به صورت گرد شکل داده و آنرا سرخ کنید.
پس از اینکه یک سمت کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
روغن اضافی کتلت ها را با دستمال حوله ای بگیرید.
کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده را در ظرف سرو بچینید و به همراه نان و مخلفات دلخواه نوش جان کنید.