9
0
1.6K
9
0
1.6K
آخرین خبر/ مواد لازم :
موز : ۳ عدد متوسط
پودر ژله موز : ۲ بسته
شیر هم دمای محیط : ۲ لیوان
شکر : ۴ ق غ
آب جوش : ۱ لیوان
پودر ژلاتین : ۱ ق غ صاف
بیسکوییت پتی بور : نصف یک بسته(به دلخواه)
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
اول از همه ژله و پودر ژله رو داخل ظرفی ریخته یک لیوان آبجوش اضافه و بزارید روی کتری تا با بخار آب بنماری و صاف بشه بزارید کنار تا کاملا خنک بشه.
حالا موزها رو حلقه حلقه برش بزنید بزارید داخل خورد کن یا مخلوط کن سپس بیسکوییتها،شیر،خامه و شکر و بهش اضافه کنید تا میکس بشن(من یادم رفت شکر بریزم در آخر ریختم شما همه رو یکجا بریزید)
سپس ژله ی سرد شده رو اضافه کنید و یکدست کنید داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و بمدت دو ساعت بزارید داخل یخچال