نماد آخرین خبر

طرز تهیه کیک پرتقالی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
آرد🥡 ۲ لیوان
شکر🍚 ۱ لیوان 
وانیل🌸 ۱ چهارم ق چ 
بکینگ پودر 🥄۲ ق م

آب پرتقال🍊 نصف لیوان
رنده پوست پرتقال🍊 ۱ق م
روغن🫗 ۱/۲ لیوان
برای سس پرتقال
آب پرتقال🍊 ۲/۳ لیوان
 نشاسته ذرت🌽 ۱ ق غ
شکر🍚 ۷ ق غ
اول فر را با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه روشن می کنیم و بعد 
ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل و پوست رنده شده پرتقال رو به مدت ۷_۸ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه 
بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کرده و هم می زنیم در حد مخلوط شدن 
حالا آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم رو در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم هم می زنیم یک دست شد در قالب  که با روغن جامد چرب و آرد پاشی شده و آرد ضافی گرفته شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۱ ساعت ۱۵ دقیقه قرار میدیم 
 سس پرتقال

۱ ق غ نشاسته وبا ۲/۳  لیوان  آب پرتقال و ۶ ق غ  شکر را مخلوط و روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسه
کیک  که سرد شد  سس پرتقالی رو هم از دما افتاد روی کیک  بریزید من روی کیک ی لایه نازک خامه هم زدم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره