طرز تهیه کیک سیب و دارچین مجلسى
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
سیب دو عدد
دارچین یک ق غ
شکر براى تفت دادن سیبها یک ق غ
گردو خرد شده نصف لیوان
کره ٢٥گرم
آرد دو لیوان
تخم مرغ ٤ عدد
شکر١لیوان
ماست یا شیر ١لیوان
روغن مایع ١لیوان
بکینگ پودر ٢ق چ
وانیل یک ق چ
پرک بادام دو ق غ
پودر قند بمقدار کافى
اول سیبهارا نگینى خرد کرده به همراه کره دارچین یک ق غ شکر و گردوى خرد شده دو دقیقه تفت داده کنار بگذارید
تخم مرغها را به همراه یک لیوان شکر و وانیل هفت دقیقه با دور تند بزنید تا کرم رنگ شود
ماست و روغن را افزوده دو پالس بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر را با دور کند به دستور اضافه کنید
اینکارو میتونید بوسیله لیسک و حرکت دورانى هم انجام دهید
بلافاصله داخل قالب ریخته و روى مایع را از سیب و گردویى که آماده کرده اید بریزید
کمى هم پرک بادام
و داخل فر ١٨٠ درجه طبقه وسط گذاشته ٤٠ دقیقه اجازه پخت دهید