9
3
3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۲۴۰ گرم( ۱ و ۱/۴ پیمانه)
شیر ۱۲۰ میلی لیتر (۱/۲ پیمانه)
آرد ۲۲۰ گرم (۱و ۳/۴ پیمانه)
پودر کاکائو ۳۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
میتونین ۲۰ گرم روغن همراه شیر به این رسپی اضافه کنین.
برای خامه شکلاتی
حدودا ۷۰۰ گرم خامه
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
(حتما پودر کاکائو رو الک کنید)
قالب من ۲۳ سانت هست.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدودا یک ساعت بپزید.
برای نتیجه بهتر باید از ترازو استفاده کنید.