نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

تا حالا بادمجون سوخاری خوردی؟

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/بادمجان ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۵ق غ
نمک ۱ ق م
پودر سوخاری 
(من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم)


بادمجون‌ها رو پوست بگیرید و طبق فیلم از دو طرف برش بزنید.
توی آب و نمک بزارید تا تلخیش گرفته شه.
تخم مرغ و نشاسته ذرت و نمک رو با هم مخلوط کنید.
بعد از ۳۰ دقیقه بادنجون‌ها رو بشورید و خشک کنید.
موادی که آماده کردید رو به بادنجون براش کنید یا درسته توی مواد بزنید ولی بالا قرار بدید تا مواد اضافه خارج شه.
توی پودر سوخاری بزارید روشو با پودر بپوشونید و با دست فشرده کنید.
توی روغن داغ با حرارت متوسط خوب سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر بزارید تا روغن اضافه گرفته شه و با سس مورد نظرتون نوش جان کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره