نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

چوربا اسفناج ترکیه‌ای؛ یک غذای مقوی و خوشمزه 

منبع
فرارو
بروزرسانی
چوربا اسفناج ترکیه‌ای؛ یک غذای مقوی و خوشمزه 

فرارو/ چوربا اسفناج نوعی سوپ ترکیه‌ای بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب اسفناج با هویج، پیاز، سیر و... تهیه می‌شود.
 امروزه غذا‌های بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذا‌های سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلو‌ها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذا‌ها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذا‌های کشور‌های مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند. در این میان غذا‌های ترکیه‌ای بسیار خوشمزه و مشهور هستند و به دلیل نزدیکی مرزی و فرهنگی با ایران، غذا‌های ترکی در میان ایرانیان بیشتر از سایر غذا‌های بین المللی طرفدار دارند. شوربا یا چوربا اسفناج نوعی سوپ خوشمزه و مقوی ترکیه‌ای است که اسفناج از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است و غذایی بسیار ساده و خوشمزه به شمار می‌رود. اگر به دنبال درست کردن غذا‌های جدید هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه چوربا اسفناج ترکیه‌ای همراه ما باشید.
مواد لازم
اسفناج خرد شده: ۱ لیوان
هویج: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه

پیاز متوسط: ۱ عدد
آب جوش: ۲ لیوان
ماست: ۱ لیوان
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک، فلفل و پول بیبر: به میزان لازم
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این شوربای خوشمزه ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز تفت بدهید تا سبک شود، سپس سیر و هویج رنده شده را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت بدهید. اسفناج را بشویید و خرد کنید و به پیاز و هویج اضافه کنید و تفت بدهید و صبر کنید تا آب اسفناج کشیده شود، کمی نمک و فلفل روی مواد بپاشید و آب جوش را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا سبزیجات با حرارت کم بپزد و جا بیفتد. چهل دقیقه بعد ماست، آرد و تخم مرغ را همراه با کمی نمک خوب هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شود. یک ملاقه از شوربا بردارید و به ترکیب ماست و تخم مرغ و آرد اضافه کنید و هم بزنید، سپس به قابلمه اضافه کنید. با این کار ماست هم دمای مواد می‌شود و پس از اضافه کردن به شوربا نمی‌برد. اجازه بدهید شوربا بیست دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشد و غلیظ شود. در آخر دو قاشق غذاخوری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس پول بیبر را داخل روغن داغ بریزید و سی ثانیه تفت بدهید و این ترکیب را روی شوربا بریزید. در این مرحله شوربا یا چوربای اسفناج خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره