طرز تهیه دسر بیسکوئیت و فندق
آخرین خبر/ زرده تخم مرغ:۴ عدد
شکر سفید:۱۰ گرم
پنیر ماسکارپونه:۵۰۰ گرم
کره فندوق:۸۰ گرم
شکلات تلخ سکه ای ابد شده: ۵۰ گرم
خامه صبحانه:۲۵۰ گرم
بیسکوییت دلخواه:۲۰۰گرم
شیر: یه لیوان برای مرطوب کردن بیسکوییت
شکر و زرده تخم مرغ رو به روش بنماری و روی بخار اب اینقدر با ویسک هم بزنین که کرمی و روشن بشه.
کره فندق و شکلات اب شده و خنک شده رو اضافه میکنیم و بعد پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط رو به مخلوط کرمی اضافه میکنیم و در اخر ۲۵۰ گرم خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا به ترتیب یه لایه بیسکوییت دلخواه رو کف ظرف مورد نظر میچینم و با شیر مرطوبشون میکنیم و از مواد کرمی میریزیم روی بیکوییتا و اینکار رو دوباره انجام میدیم و برای لایه اخر از گاناش شکلاتی که ترکیب ۸۰ گرم شکلات اب شده و ۸۰ گرم خامه صبحانه هست استفاده میکنیم و برای تزئین میتونین کره فندوق رو اب کنین و داخل قیف بریزین و به شکلی که داخل ویدئو مشاهده میکنین روی گاناش شکلاتی خطوط موازی ایجاد کنین و بعد به کمک یه سیخ چوبی بهش فرم بدین
نکات:
میتونی به جای کره فندوق، از کرم بیسکوییت لوتوس/کره پسته/کره بادام/کره نارگیل/کرم شکلات هم استفاده کنی و اینطوری طعم های جدیدی از این دسر رو خلق کنی
میتونی به جای بیسکوییت از یه لایه کیک اسفنجی شکلاتی یا ساده استفاده کنی.
برای اینکه مزه ها باهم اشتی کنن و به خورد همدیگه برن حتما یه شب تا صبح بزار داخل یخچال استراحت کنه.