7
1
1.4K
7
1
1.4K
آخرین خبر/ پیاز قرمزکوچکبه مقدار لازم من ۱ کیلو استفاده کردم
نمک ۱ ق.غ
شکر ۱ ق.م
سرکه سفید به مقدار لازم
لبوخام ۱ عدد متوسط
اول از همه بگم خیلی نیاز نیست پیاز هاخشک بشه ،
سبزی معطر مثل نعنا، مرزه هم میتونید اضافه کنید . تخم گشنیزم خوب میشه ولی من ترجیحم اینه هیچی اضافه نکنم چون توی رنگش تاثیر داره و به تنهایی مزه بینظیری داره.
استریل ظرف خیلی مهم تر از اب هست.
.
نکته خاصی نداره فقط پیاز و توی اب بریزین تا کمی شکفتت بشه و تندیش کم تر بشه. رنگ بهتری به خودش میگیره .
بعد از دو روز جای خنک و تاریک مثل داخل کابینت یا حیاط خلوت ، انباری عالیه