یک انتخاب مناسب واسه وقت هایی که از ناهار تکراری خسته ای
آخرین خبر/
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده با درصد چربی کم
۱ عدد پیاز درشت که ریز رنده میکنیم و ۲۰ درصد آبشو میگیریم (لطفا آبشو کامل نگیرید)
آرد سوخاری ۳/۴ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه
۱ ق غ خ کره برای سرخ کردن
۲ ق غ خ روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه میریزیم و به مدت ۵ دقیقه خوب ورز میدیم که گوشتمون منسجم بشه و تمام مواد به خورد هم برن، سپس روشو سلفون کشیده و میذاریم توی یخچال ۱ ساعت بمونه.
حالا اونو کف تابه مد نظرمون پهن میکنیم و مثل من طبق ویدئو اونو برش بزنید و بهش شکل بدید بذارید روی شعله با حرارت بالا و وقتی شروع به پخت کرد روغن و کره رو اضافه کرده و حرارت رو ملایم کنید و بذارید هر طرفش کامل بپزه و سرخ بشه و به آرامی برگردونین طرف دیگه خم سرخ بشه.
همینطور که میبینید اگر مو به مو چیزایی که گفتم رو انجام بدین یه کباب تابه ای شکیل و خوش فرم و لطیف خواهین داشت.
نکته مهم اینکه آب پیاز رو فقط ۲۰ درصدشو بگیرین و اگر پیازتون آبدار نیست اصلا نیاز نیست اون ۲۰ درصد آزشم بگیرین!
آرد سوخاری رو حذف نکنید چون بافت بینظیری به کبابتون میده و هم باعث منسجم شدنش و جلوگیری از وا رفتنش میشه و نرم و لطیف میمونه!
کباب هارو با حرارت ملایم بپزین و در تابه رو به هیچ وجه نذارین!