طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ؛ یک وعده خوشمزه
فرارو/ سالاد قارچ و مرغ یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب مرغ پخته با قارچ، خیارشور، پیازچه، جعفری و... تهیه میشود.
سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستورانها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو میشوند، اما بعضی وقتها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب میآیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالادها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمهای، مرغ، قارچ و... تهیه میشوند و هرکدام سسهای مخصوص به خود را دارند. سالاد مرغ و قارچ یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب مرغ پخته با قارچ، پیازچه، جعفری، خیارشور و... تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد مرغ و قارچ همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
خیارشور درشت: ۶ عدد
پیازچه: ۱ دسته
جعفری: ۱ دسته
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا قارچها را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود، سپس کره را اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش روی قارچها بریزید و ۱ دقیقه دیگر قارچ را تفت بدهید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و قارچ را کنار بگذارید تا خنک شود. در مرحله بعد سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس خیارشور خرد شده، پیازچه و جعفری خرد شده و قارچ خنک شده را به آن اضافه کنید. درنهایت سس مایونز را همراه با نمک، فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش روی سالاد بریزید و سالاد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سس با همه مواد سالاد مخلوط شود. حالا سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و مزهها به خورد هم بروند، سپس سرو کنید. نوش جان.