چیکن کسادیا؛ یک غذای خوشمزه و مکزیکی
آخرین خبر/ سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
نمک ۱ ق چ
فلفل ۱ ق م
پاپریکا ۱ ق غ
جعفری ۱ مشت
سس خردل ۲ ق غ
پنیر موزارلا یا پیتزا به اندازه دلخواه
نان ترتیلا ۳ عدد
ماست ایسلندی ۴ ق غ
روغن به مقدار لازم
مرغ رو خرد میکنیم و با نمکو فلفلو پاپریکا ، سیر له شده ، روغن مرینیت میکنیم، مرغا رو داخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم. پیاز و فلفل دلمه ها رو نواری برش میزنیم و با کمی روغن تفت میدیم بعد از نرم شدن مرغ پخته به همراه جعفری و سس خردل کمی تفت میدیم و از روی حرارت برمیداریم ، روی نصف نون ترتیلا نصف پنیر موزارلا میریزیم و موادمونو روش میذاریم و بازم روش پنیر میزنیم و نصف دیگ نون رو برمیگردونیم روش و با حرارت ملایم و کمی روغن دو طرفشو گریل میکنیم ، در اخر با ماست ایسلندی سرو میکنیم.
نوش جان.
نکته:
۱) احتیاجی به سرخ شدن سبزیجات نیست در حد نرم شدن کفایت میکنه .
۲) مرینیت مرغ حداقل ۲ ساعت استراحت کنه یه بافت عالی بهتون میده .
۳) نون ترتیلا سریع سرخ میشه حواصتون باشه با حرارت ملایم و کم سرخ کنید .
۴) جای سس خردل میتونید از کچاپ یا رب استفاده کنید اما با خردل فوق العاده میشه.