8
2
2.8K
آخرین خبر/ کیک موز و شکلات :
بچه ها همین اول بگم، تو کیکهای میوه ای برای تغییر رنگ کیک و اسیدی بودن، بهتره از بیکینگ سودا (جوش شیرین) استفاده کنید.
و یه چیز مهمتر دیگه اینکه به خاطر جلوگیری از خمیری شدن کیک میوه بهتر از بیکینگ سودا که قویتر از بیکینگ پودر هست استفاده کنیم .
مواد لازم:
۳ عدد موز متوسط
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۶۰ گرم (۸ ق س ) کره ذوب شده
۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) شکر قهوه ای
۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) شکر سفید
وانیل ۱/۲ ق چ
۱۲۵ گرم (۱ پیمانه) آرد
۶۰ گرم (۱/۲ پیمانه) پودرکاکائو
۱ ق چایخوری بیکینگ سودا
یک پینچ نمک
۱ پیمانه شکلات چیپسی
۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده
سایز قالب ۲۲ در ۱۴
فر برقی ۱۷۰ فر گازی ۱۸۵
مدت زمان پخت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه