نماد آخرین خبر

طرز تهیه ته چین شطرنجی مجلسی و خوشمزه داخل تابه دوطرفه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
طرز تهیه ته چین شطرنجی مجلسی و خوشمزه داخل تابه دوطرفه

آخرین خبره چین شطرنجی غذایی خوشمزه و ایده ای جالب برای تزیین برنج ته چین مجلسی است.

مواد لازم برای تهیه ته چین شطرنجی

برنج ۴ پیمانه

سینه مرغ دو عدد متوسط

تخم lرغ بزرگ ۳ عدد

زعفران کمی

ماست ۵ قاشق غذاخوری

روغن مایع به اندازه لازم

طرز پخت ته چین شطرنجی

مرغ را با پیاز نمک زردچوبه و ادویه آبپز کردم تا کامل پخته شد بعد ریش ریش کردم.

تخم مرغ های کامل را همراه ماست و کمی زعفران دم کرده و چند قاشق روغن با همزن دستی زدم تا یکدست بشه.

مرغ ها را داخل مواد آماده شده ریختم و تقریبا یکساعت گذاشتم بمونه تا حسابی طعم دار بشه.

بعد برنج را آبکش کردم. باید برنج را زودتر و به اصطلاح زنده برداریم. مثلا بجا یک ربع جوش خوردن ۱۰ دقیقه بجوشونیم که زیاد له نشه.

حالا طرح ته دیگ مورد نظر رو آماده می کنیم و کمی از برنج با مواد تخم مرغی را روی ته دیگ می ریزیم.

بقیه برنج را با مرغ و مواد مخلوط کرده و داخل تابه ریخته با دست سطحش رو صاف می کنیم.

روغن ریخته، در تابه را بسته و تقریبا یکساعت میگذاریم تا دم بکشد و آماده شود.

تابه را برگردانده تا طرف دیگر هم به مدت نیم ساعت پخته و کمی حالت ته دیگ بگیرد البته ما اینجور دوست داریم.

ته چین شطرنجی خوشمزه ی ما آماده س. نوش جان.

طرز تهیه ته دیگه شطرنجی

سه قاشق غذاخوری ماست ، کمی زعفران و یک و نیم قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کرده ، هم می زنیم تا یکدست بشه.

تابه رو کمی چرب کردم و خطوط افقی و عمودی کشیدم و خانه ها رو یکی در میان پر کردم.

بعدم گذاشتم روی گاز ۵ دقیقه تا خودش رو بگیره. حتما باید خودشو بگیره وگرنه طرح بهم میخوره.

درست کنید و لذت ببرید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره