طرز تهیه ته چین شطرنجی مجلسی و خوشمزه داخل تابه دوطرفه
آخرین خبر/ت
مواد لازم برای تهیه ته چین شطرنجی
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ دو عدد متوسط
تخم lرغ بزرگ ۳ عدد
زعفران کمی
ماست ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه لازم
طرز پخت ته چین شطرنجی
مرغ را با پیاز نمک زردچوبه و ادویه آبپز کردم تا کامل پخته شد بعد ریش ریش کردم.
تخم مرغ های کامل را همراه ماست و کمی زعفران دم کرده و چند قاشق روغن با همزن دستی زدم تا یکدست بشه.
مرغ ها را داخل مواد آماده شده ریختم و تقریبا یکساعت گذاشتم بمونه تا حسابی طعم دار بشه.
بعد برنج را آبکش کردم. باید برنج را زودتر و به اصطلاح زنده برداریم. مثلا بجا یک ربع جوش خوردن ۱۰ دقیقه بجوشونیم که زیاد له نشه.
حالا طرح ته دیگ مورد نظر رو آماده می کنیم و کمی از برنج با مواد تخم مرغی را روی ته دیگ می ریزیم.
بقیه برنج را با مرغ و مواد مخلوط کرده و داخل تابه ریخته با دست سطحش رو صاف می کنیم.
روغن ریخته، در تابه را بسته و تقریبا یکساعت میگذاریم تا دم بکشد و آماده شود.
تابه را برگردانده تا طرف دیگر هم به مدت نیم ساعت پخته و کمی حالت ته دیگ بگیرد البته ما اینجور دوست داریم.
ته چین شطرنجی خوشمزه ی ما آماده س. نوش جان.
طرز تهیه ته دیگه شطرنجی
سه قاشق غذاخوری ماست ، کمی زعفران و یک و نیم قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کرده ، هم می زنیم تا یکدست بشه.
تابه رو کمی چرب کردم و خطوط افقی و عمودی کشیدم و خانه ها رو یکی در میان پر کردم.
بعدم گذاشتم روی گاز ۵ دقیقه تا خودش رو بگیره. حتما باید خودشو بگیره وگرنه طرح بهم میخوره.
درست کنید و لذت ببرید.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar