طرز تهیه شوید پلو با مرغ دودی
پارسی دی/ مرغ کبابی با سس مایونز و ذغال یکی از روش های لذیذ و متفاوت برای تهیه مرغ است. در این دستور، مرغ ا ابتدا با ادویه هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار می شوند و سپس سرخ می شوند تا طعم و رنگ جذابی بگیرند. پیاز های خلالی سرخ شده به عنوان پایه ای خوشمزه برای مرغ عمل می کنند. پس از آن، سس مایونز مخلوط با زعفران روی مرغ ریخته می شود تا عطر و طعم خاصی به آن ببخشد. در نهایت، با استفاده از ذغال داغ، عطر دودی به مرغ افزوده می شود که این غذا را بسیار خوشمزه و دلپذیر میکند. این کبابی خاص، گزینهای عالی برای سرو در مهمانی ها و دورهمیهاست.
مواد لازم
سینه یا ران مرغ 3 عدد
سس مایونز به ازای هر تکه مرغ یک قاشق سرخالی
پیاز به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ذغال برای دودی کردن چند عدد
طرز تهیه شوید پلو با مرغ دودی
1مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
مرغ ها را با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در این مخلوط بمانند. می توانید مرغ ها را برای چند ساعت قبل از مزه دار کردن در آب و نمک قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود.
2مرحله دوم: سرخ کردن
در یک تابه، مقداری روغن بریزید و مرغ ها را به مدت یک ساعت سرخ کنید تا کمی طلایی و پخته شوند.پیاز ها را خلالی خرد کنید و با کمی کره، نمک و زردچوبه در یک تابه دیگر تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
3مرحله سوم: چیدن لایه ها
مرغ های سرخ شده را روی پیاز ها قرار دهید. سس مایونز را با مقداری آب و زعفران مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را روی مرغ ها بریزید. : درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها با سس بپزند. به تدریج آب مرغ کشیده م یشود و سس غلیظ شده و مرغ ها سرخ می شوند.
4مرحله چهارم: تهیه شوید پلو با مرغ دودی
در این حین، ذغال را روی حرارت بگذارید تا خوب قرمز شود. سپس آن را در فویل یا یک کاسه قرار دهید. مقدار بسیار کمی روغن روی ذغال بریزید تا دود کند. سپس کاسه یا فویل حاوی ذغال را در تابه مرغ قرار دهید و سریع درب تابه را بگذارید تا بخار و عطر دود به مرغ نفوذ کند. پس از چند دقیقه که عطر دودی به مرغ اضافه شد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو کنید. برای تهیه شوید پلو نیز باید برنج خیس خورده را روی حرارت قرار دهید و زمانی که آب برنج کشیده شده مقداری شوید خشک شده بریزید و برنج را دم کنید با مرغ سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت شوید پلو با مرغ دودی
برای افزایش عطر و طعم، میتوانید در حین پخت، کمی سبزیجات مانند هویج یا فلفل دلمهای به تابه اضافه کنید.
می توانید از کمی باقالی نیز داخل شوید پلو استفاده کنید.
می توانید از ادویه های دیگر مانند دارچین یا زعفران بیشتری برای طعم دهی بهتر استفاده کنید. این کار باعث می شود طعم نهایی متفاوت و منحصر به فرد شود.