نماد آخرین خبر

طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

آخرین خبر/ دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی  

کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.

مواد لازم برای تهیه کوفته گردو و نخود :

نخود آبگوشتی ۱۵۰ گرم

بلغور گندم ۱۵۰ گرم

گردو ۱۵۰ گرم

مرزه ۱۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

آب ۲ ق غ

رب ۲ ق غ

زعفران به میزان لازم

تخم مرغ ۲ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز یک عدد

طرز تهیه :

برای تهیه کوفته گردو و نخود ابتدا پیاز را سرخ کرده و بعد رب را به آن اضافه کنید.

رب باید به مدت ۳۰ ثانیه تفت بخوره با پیاز و بعد اب ، فلفل و کمی نمک را به ان اضافه کرده در تابه را می گذاریم تا به جوش بیاید.

گوشت را ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کند مخلوط گوشت گوساله و گوسفند ۶۰ به ۴۰.

نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار اب ان را گرفته تا نفخش گرفته شود.

نخود و بلغور را چرخ کرده و با گوشت مخلوط می کنیم.

گردو نیم کوب شده و مرزه را به ان اضافه می کنیم.

و بعد پیاز رنده شد بدون اب را به ان اضافه می کینم.

و بعد تخم مرغ و فلفل و زعفران را به ان اضافه می کنیم.

سپس به صورت توپک درمی آوریم و در سسی که اماده کردیم می گزاریم تا بپزد 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar