2
0
1.3K
تبیان/ مواد لازم
۴ عدد بِه
۲ عدد انار
۱/۵ لیوان آب
۱/۵ لیوان شکر
برای روی بِه (خامه و پودر پسته)
طرز تهیه:
بِهها رو شسته و پوست بکنید و از وسط نصف کنید و قسمت هسته وسطش رو خالی کنید و داخل تابه به سمت بالا بچینید و روی بهها رو شکر و انار دون شده و آب بریزید و روی حرارت بذارید تا ۳۰-۴۰ دقیقه بپزه.
توجه کنید نباید از قابلمه خیلی بزرگی استفاده کنید، تابه با ارتفاع مناسب سایز بِه که همه بِهها داخلش جا بشه مناسبه.
هر از گاهی پشت و رو کنید تا همه طرفش یکسان بپزه و حتما با حرارت کم بپزید، در تابه هم هنگام پختن بسته باشه.
در آخر بهها رو داخل ظرف سرو بذارید و آب باقی مکنده ته تابه رو از صافی رد کنید تا انارها جدا بشه و سس رو موقع سرو روی دسر بریزید.