4
6
3.7K
4
6
3.7K
آخرین خبر/مواد لازم:
آرد فانتزی:۴۰۰ گرم(۲ پیمانه+۱ ق غ سرپر)
شیر:۱۳۰ گرم(نصف پیمانه+۳ ق غ)
آب:۱۳۰ تا۱۵۰ گرم( کم کم اضافه بشه)
روغن مایع:۲۰ گرم(۲/۵ ق غ)
شکر:۷ گرم( نصف ق غ)
نمک:۸ گرم(۲ ق چ)
خمیرمایه:۶ گرم( یکو نیم ق چ)
استراحت اولیت خمیر بین ۱ تا ۱/۵ ساعت تا زمانیکه حجم خمیر دوبرابر بشه
استراحت اولیه چونه ها ۱۰ تا۱۵ دقیقه
استراحت دوم چونه ها ۱۵ تا۲۰ دقیقه
مدت پخت ۵ دقیقه
دمای فر ۲۰۰ درجه گازی
۱۹۰ درجه برقی
خمیر به قطر ۲۳ تا ۲۶ سانت باز بشه