1
0
373
آخرین خبر/ مواد لازم:__یک پیمانه شکر__یک پیمانه آب__و مقدار کمی رنگ غذا دلبخواه__میوه دلخواه که خیلی نازک برش زدین__۱-شکر و آب را ترکیب کنید روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد و شکر حل بشه__۲-میوه های برش خورده رو داخل محلول شکر و آب قرار بدین و حرارت رو کم کنید بسته به نوع میوه از ۲۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز داریم__ اگر مایع قهوه ای بشه، میوه هایی که بیرون میارید آبنباتی تر میشن__۳- برش میوه ها را روی یک ورقه پوستی یا سیلیکون قرار بدین تا خنک و خشک بشن البته اضافه کنم که خشک خشک نمیشه و یکم نرم و ابنباتی میشن__اگر خواستید میتونید یک ظرف اب سرد و یخ داشته باشید و بعد از قهوه ای شدن مایع میوه ها رو سریع در آب سرد فرو کنید تا شکننده بشن