نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه یک دسر راحت با ژله برای شب یلدا

منبع
فرارو
بروزرسانی
طرز تهیه یک دسر راحت با ژله برای شب یلدا

فرارو/دسر موز و ژله یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب شیر با موز، خامه، بیسکوییت و پودر ژله تهیه می‌شود.

دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند و دنیای رنگارنگی از آنها وجود دارند. دسر‌ها در انواع وانیلی، شکلاتی، زعفرانی، میوه ای، بیسکوییتی و... موجود هستند و هر کدام طعم و مزه خاص خود را دارند. با نزدیک شدن به شب یلدا خانم‌های کدبانو و باسلیقه دوست دارند دسر‌های زیبا و رنگی و مجلسی را برای پذیرایی در این شب درست کنند. یکی از دسر‌هایی که می‌توانید با روشی آسان و بدون دردسر در منزل تهیه کنید، دسر موز و ژله است که در ترکیب با خامه و بیسکوییت طعم بی‌نظیری دارد و برای پذیرایی در مهمانی‌ها یک انتخاب عالی است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش دسر موز و ژله همراه ما باشید.

مواد لازم

موز متوسط: ۳ عدد

پودر ژله موز: ۲ بسته

شیر: ۲ لیوان

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی پور: نصف یک بسته

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

آب جوش: ۱ لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا حل و شفاف شود و بعد ظرف را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. موز‌ها را خرد کنید و داخل دستگاه غذاساز بریزید، سپس بیسکوییت خرد شده، شیر به دمای محیط رسیده، شکر و خامه را روی موز بریزید و دستگاه را ۱ دقیقه روشن کنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در آخر ژله خنک شده را به مواد اضافه کنید و سی ثانیه دیگر دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا دسر را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد، سپس دسر را از قالب برگردانید.

برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید در یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارد. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه در آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را در ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید، نوش جان.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره