طرز تهیه کوکو زیتی؛ کوکو پاستای خوشمزه و شیک
فرارو/ کوکو زیتی نوعی کوکو ماکارانی خوشمزه و مدرن است که پاستای زیتی از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است. این کوکو که علاوهبر طعم ویژه و خاصی که دارد به دلیل اینکه داخل فر پخته میشود، ظاهر بسیار زیبایی هم دارد و برای پذیرایی در مهمانی بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این کوکو خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکو زیتی همراه ما باشید.
مواد لازم
پاستا زیتی: ۳۰۰ گرم
سینه مرغ: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای: ۱۵۰ گرم
پنیر گودا: ۳ ورقه
پنیر پارمسان: نصف لیوان
پنیر موزارلا: نصف لیوان
فلفل دلمهای رنگی خرد شده: نصف لیوان
نخود فرنگی پخته: نصف لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
سیر: ۳ حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و نمک و فلفل سیاه و چند قطره روغن بزنید و سینه مرغ را هم بزنید و به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا مرغ مزهدار شود، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل ماهی تابه بریزید و مرغهای مزهدار شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا مرغ کم کم سرخ شود و بپزد. در مرحله بعد فلفل دلمهای خرد شده را به مرغ اضافه کنید و کمی دیگر نمک روی مواد بریزید. فلفل دلمهای و مرغ را به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید و نخود فرنگی پخته را به آن اضافه کنید.
یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید تا جوش بیاید، سپس پاستا زیتی را با کمی نمک داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا ۵ دقیقه بجوشد و نرم شود، سپس پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافهاش کشیده شود. در مرحله بعد تخم مرغها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و خامه، پنیر خامهای، پنیر گودا، پنیر پارمسان و دو قاشق پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. حالا پاستای زیتی آبکش شده را داخل این مواد بریزید و خوب هم بزنید. نیمی از مایه مرغ را به کاسه مواد اضافه کنید و هم بزنید. کف ظرف یا قالب مورد نظرتان کمی پنیر موزارلا بریزید، سپس مواد کوکو را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید. در آخر بقیه مواد مرغ را روی سطح کوکو پخش کنید و قالب را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدهید تا بپزد، نوش جان.