نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک سیب با این سس ویژه محشر میشه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ کیک سیب و دارچین:
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست‏ ۱ پیمانه
سیب ۱ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه

وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ پیمانه
شکر و روغن مایع و ماست و وانیل رو در ظرفی بریزید و با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن شود.
یک لیوان از این مایع جدا کنین و داخل یخچال بذارین تا خنک بشه
بعد تخم مرغها را اضافه کنید و ۵ دقیقه با همزن بزنید

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتان اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتوانید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
قالب را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید (قالب من قطرش ۲۲ سانت بود) مواد کیک را داخل قالب بریزید.

سیبها را از قبل بشورید و اگر خواستید پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشند.

مواد کیک را داخل قالب بریزید چون مواد این کیک کمی سفت هست با لیسک مواد را خوب پهن کنید و اسلایسهای سیب را روی کیک بچینید از قسمت بیرونی قالب شروع کنید و اسلایسها را بچینید طوری که هر اسلایس از نیمه اسلایس قبلی شروع شود و اسلایسها بهم تکیه دهند،اسلایسهای مرکزی بهتره کمی نازکتر باشند تا بشه بهشون شکل داد و به شکل گل در آورد.
بعد از اینکه تمام اسلایسها را چیدید  پودر دارچین را روی سیبها الک کنید و قالب را داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید.
حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه طول میکشد تا این کیک بپزد، بهتره بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید بعد از اینکه کیک پخت دو الی سه دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره