طرز تیهه کباب ترش با مغز بامجون
آخرین خبر/کباب ترش با مغز بادمجون
۳الی ۴ عدد بادمجون ترجیحا قلمی
ران مرغ و یا سینه مرغ بدون استخون
۲ عدد پیاز یکی بنفش برای کباب یکی سفید برای داخل خورشت
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ خ
رب انار ۲ ق غ خ
آب جوش ۱/۵ الی ۲ پیمانه
هویج ۲ عدد حلقه ای خورد شده
زرشک و خلال پسته برای تزیین و خوشمزه تر شدن به مقدار کافی
طرز تهیه:
بادمجونارو پوست بگیر و روش سوراخ ایجاد کن چند تایی و بذارش توی آب نمک نیم ساعتی بمونه. بعد توی مقدار کمی روغن بذار با حرارت متوسط و در بسته هر طرفشو سرخ کن.
حالا گوشت مرغتو با پیاز چرخ کن و ادویه هارو بزن و خوب مخلوط کن و روشو سلفون بکش بذار ۱ ساعت توی یخچال بمونه و مزه ها به خورد هم برن.
حالا یدونه کیسه فریزر سطح کارت باز کن و طبق ویدیو روشو از گوشت پهن کن و یدونه از بادمجونارو بذار توش و دورشو خوب ببند طوری که هیچ ترکی روی گوشت نمونه و بعد توی مقدار کمی روغن هر طرفشو کامل سرخ کن بعد از روغن جدا کن و تو همون تابه پیاز نگینی شده رو تفت بده بهش زردچوبه رو اضافه کن و بعدشم رب گوجه و رب انارشم بزن و در آخر آب جوش رو بریز و حرارت رو متوسط کن و کوفته هارو توش بذار و در آخر هم هویج و نمک بزن و در تابه رو بذار کامل بپزه و خوب جا بیفته خورشت.
در آخر توی ظرف سرو روش زرشک و خلال پسته بریز و در کنار یه پلوی خوشمزه نوش جان کن.