چای کاراملی یک نوشیدنی با طعم شیرین و دلنشین
آخرین خبر/ چون شکر برای روان شدن نیاز داره روی حرارت ملایم بمونه و هرز گاهی با تکون دادن ظرف شکر های گرم شده رو با شکر های دونه دونه مخلوط کنید تا همشون یکدست آب بشن .
وقتی حدود ۹۰ درصد دانه های شکر آب شدن میتونید با یه قاشق سیلیکونی و یا چوبی هم بزنید و مطمئن بشید دانه ی آب نشده ای باقی نمونده .
زود باشید که شکر ها خیلی سریع سفت میشن .
اگه مثل من از قالب استفاده میکنید زمانی که شکر روی حرارت هست از زمان استفاده کنید و چوب آبنات ها رو داخل قالب بزارید که بعدا وقتتون گرفته نشه .
حالا قالب ها رو پر کنید و از هر نوع گیاه عطر داری که دوست داشتید برای تزئینش استفاده کنید .
الان دیگه وقتشه یه لیوان چایی بریزید و از طعم دلنشین چایی کاراملی لذت ببرید .
این نکته رو حتما توجه کنید که اگر نمیتونید به سرعت این کارو انجام بدین با مقدار کم شکر شروع کنید .
چون اگر شکر داغ سرد بشه دمنوش ها بهش نمیچسبن .
نکته ی دیگه این که به هیچ عنوان شعله ی گاز رو زیاد نکنید چون شکر میسوزه و طعمش تلخ میشه .
بلافاصله بعد از این که دیدید همه ی دانه های شکر آب شدن از روی حرارت بردارید و داخل قالب بریزید .
اگر قالب نداشتید چوب ها روی کاغذ روغنی بچینید و از مایع روی اونها بریزید و بعد سریع تزیینش کنید .
منبع: foood.of