نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ایده یلدایی شیک و خوشمزه با پاناکوتا

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ترکیب انار با ژله و پاناکوتا خیلی خیلی خوشمزه ست خصوصا اگه تو یه قالب خوشکل هم درستش کنی که دیگه تو شب یلدا غوغا به پا میکنه
راستی کلی ایده یلدایی راحت و جذاب دیگه هم تو پی.ج هست که باهاشون میتونی یه سفره یلدایی شیک و دلبر بچینی
مواد لازم:
ژله انار یک بسته
آبجوش ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان

شکر ۵۰ گرم
آب برای حل کردن ژلاتین یک پنجم لیوان
ژلاتین ۱ ق غ
خامه همدمای محیط ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
انار یک عدد

طرز تهیه
پودر ژله رو توی کاسه بریزید و آبجوش رو بهش اضافه کنید. روی بخار کتری بزازید تا دونه های ژله توی آبجوش کاملا حل بشه. حالا قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و یه مقدار انار ته قالب بریزید، روش ژله بریزید و نیم ساعت بزارید تو یخچال تا نیم بند بشه. توی این فاصله پاناکوتا درست میکنیم. پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین توی آب حل بشه.شکر و‌ شیر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا شیر گرم بشه و شکر حل بشه. حالا ژلاتین، خامه و وانیل رو اضافه کنید. هم بزنید و وقتی یکدست شد از روی حرارت بردارید.
پاناکوتا که ولرم شد به آروی روی ژله انار بریزید و ۵-۶ ساعت بزارید تو یخچال بمونه و بعد اطرافشو آزاد کنید و دسر رو از قالب خارج کنید.

ویدئو از shadi_khaksar


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره