نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

با چای کرک گرم شو!

منبع
خراسان
بروزرسانی
با چای کرک گرم شو!

خراسان/ ​​​پای هر کشوری به ایران باز شده، یک یادگاری از خودش به جا گذاشته است. چای کرک هم سوغات هندی‌ها به سواحل جنوبی کشورمان است که حالا تبدیل به یک نوع چای بومی شده. چای کرک یک نوع چای شیرین ادویه‎دار است. کرک، طعم قوی، شیرین و تند دارد و طبعش گرم و خشک است. این چای به خاطر داشتن ادویه‌هایی مانند زنجبیل، دارچین، هل و میخک مناسب افراد با طبع سرد و تر است و می‌تواند به بهبود هضم غذا و افزایش گردش خون کمک کند. از نظر طعم هم باید گفت چای کرک نسبت به ماسالا طعم سبک‌تری دارد، چون در ترکیبات ماسالا از ادویه‌های بیشتری استفاده می‌شود. 
  مواد لازم
آب: ۳ لیوان
شیر: یک لیوان
شکر: به مقدار دلخواه
میخک: ۳عدد

هل سبز : ۴عدد
بادیان ستاره‌ای: یک عدد
چوب دارچین: یک عدد
زعفران ساییده شده: نصف قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه: یک تکه در صورت تمایل
چای سیاه: یک قاشق سوپ‌خوری
  طرز تهیه:
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه چای کرک لازم است مقداری آب درون یک کتری بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب به جوش آمد، زعفران، دارچین، میخک، هل، شکر، چای و بادیان ستاره‌ای را اضافه کنید.
مرحله دوم
به مدت ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا محتویات درون کتری روی حرارت بجوشد. سپس شیر را اضافه و ۵ دقیقه دیگر صبر می‌کنیم تا محتویات روی حرارت باقی بماند. سپس حرارت را خاموش و محتویات را از صافی رد می‌کنیم و درون فلاسک می‌ریزیم. چای شما آماده است.
نکته ۱: به دلیل وجود ادویه بهتر است در مصرف چای کرک در هر روز زیاده‌روی نکنید حتی اگر این چای را در رژیم کاهش وزن‌تان قرار دادید.

نکته ۲: مصرف این چای به زنان باردار و مادران شیرده بدون مشورت قبلی با پزشک توصیه نمی‌شود. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره