2
0
1.1K
2
0
1.1K
آخرین خبر/ مواد لازم:
۱ بسته ژله (طعم دلخواه)
۱ لیوان آب جوش
۱ لیوان آب سرد
مقداری دانه انار
سلفون
طرز تهیه:
1. ژله رو با ۱ لیوان آب جوش بنماری کنید (روی بخار آب).
2. ۱ لیوان آب سرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3. یک کاسه رو با سلفون بپوشونید و ۴ ملاقه کوچک از ژله به همراه کمی دانه انار داخلش بریزید.
4. سلفون رو جمع کنید و با نخ ببندید.
5. ژله رو با نخ به سیخ چوبی وصل کنید و طوری داخل یخچال بذارید که آویزان بمونه.
6. بعد از اینکه ژله کامل سفت شد، بهآرامی از سلفون جداش کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید.