طرز تهیه آش بادمجون
آخرین خبر/ این آش آبکی نیست پس بهش همونقدر که گفتم آب اضافه کنید
انگار کشک بادمجون رو یکمممم آبکی داری میخوری،اونجوریه بافتش
۱کیلو بادمجون
۲ عدد پیاز درشت نگینی خرد شده
سه حبه سیر رنده شده
۱ لیوان نخود پخته شده
۱لیوان عدس خیس خورده(۲۴ساعت بخیسونید)
۲ لیوان کشک رقیق شده با آب
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
آب تا ۱ بند انگشت رو مواد
تزیینات: نعناع داغ پیاز داغ کشک گردو و گوشت چرخکرده
۱۰ ق غ گوشت رو با نمک فلفل زردچوبه تفت دادم بهش ۱ ق غ پیاز سرخ شده و ۱ ق چ رب اضافه کردم و انقدر تفت دادم تا رب از خامی دربیاد(حدود ۱۰ دقیقه)
▫️بادمجونارو به همراه کمی روغن تفت دادم وقتی از حالت خامی درومد ۱۰ دقیقه اجازه دادم با حرارت ملایم بخار پز بشه
▫️بعد بهش پیاز داغ و سیری که سرخ کرده بودم،عدس،نخود،ادویه هارو اضافه کردم و یک ساعت اجازه دادم تا مواد بپزن
بعد کشک رو اضافه کردم و نیم ساعت بعد که شروع کرد به قلقل ریز زدن،آشم آماده شد
من یکم نعناع داغ داخل آشم ریختم
نوش جان