مرغ خامه ای پاپریکا
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مرغ خامه ای پاپریکا:
سینه مرغ ۶٠٠گرم
پیاز کوچک یک عدد
سیر دو حبه
فلفل دلمه قرمز یک عدد
پاپریکا یک قاشق چایخوری
نمک
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
پولبیبر یک قاشق چایخوری
خامه ٢٠٠ گرم
آب یک لیوان
سیر نصف لیوان
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
رب یک قاشق غذاخوری
مرغ مکعبی خرد میکنیم با ادویه ها و رب و روغن زیتون مخلوط میکنیم
پیاز تفت میدیم سبک بشه و مرغ اضافه میکنیم
فلفل دلمه ای اضافه میکنیم و یک قاشق آرد میریزم
در آخر مخلوط آب و شیر و خامه رو به مرغ اضافه میکنیم و بیست دقیقه با حرارت کم بپزه