نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دسر خوشمزه واسه سفره یلداتون

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اول ژله آلورا رو با دو سوم لیوان آب جوش مخلوط کنید و اگر دانه هاش حل نشد روی بخار آب بگیرید ظرف رو تا کامل شفاف بشه
و داخل ظرف مورد نظر ( حتی لیوان های تک نفره ) که خوب چرب کردید بریزید 
و مثل من برای ظاهری جذاب تر ظرف رو کج کنید و بذارید تو یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره( قالب رو داخل یه کاسه دیگه کج بذارید) ولی سفت نشده کامل 
و بعد از یخچال بیارید بیرون و انار دون شده و خلال پسته بریزید و روش رو هم از مابقی ژله بریزید و همونجور کج بذارید تو یخچال تا کامل ببنده
تو این فاصله مایه روشو درست میکنیم 
شیر سرد - نشاسته ذرت-شکر رو خوب باهم مخلوط کنید وقتی یکدست شد حرارت رو روشن کنید ( شعله ملایم) 

و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته بره و کمی کرم غلیظ بشه 
و بعد شعله رو خاموش کنید و خامه و ژلاتین بنماری شده رو اضافه کنید
و هم بزنید و بذارید کنار تا از داغی بیوفته و بعد بیسکوئیت های خرد شده رو اضافه کنید.
حالا وقتشه ژله که‌کامل سفت شده رو از یخچال خارج کنید 
و مایه خنک شده رو روش بریزید و ظرف رو ۶-۷ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل سفت بشه و ببنده
و بعد با دست دسر از از اطراف قالب جدا کنید و اگر نیاز بود چند ثانیه قالب رو روی بخار آب بگیرید تا خیالتون راحت بشه 
و بعد هم روی ظرفی که کمی نم دار کردید برگردونید ( ظرف نم دار برای اینکه اگر نباز به جابجایی داشت دسر بتونید تکونش بدید)

( روش بنماری کردن ژلاتین : ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید و ۲ دقیقه صبر کنید تا اسفنجی بشه و بعد روی بخار آب یا ماکرو بنماری کنید تا تمام ژلاتین آب بشه و شفاف بشه )

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره