دسر خوشمزه واسه سفره یلداتون
آخرین خبر/ اول ژله آلورا رو با دو سوم لیوان آب جوش مخلوط کنید و اگر دانه هاش حل نشد روی بخار آب بگیرید ظرف رو تا کامل شفاف بشه
و داخل ظرف مورد نظر ( حتی لیوان های تک نفره ) که خوب چرب کردید بریزید
و مثل من برای ظاهری جذاب تر ظرف رو کج کنید و بذارید تو یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره( قالب رو داخل یه کاسه دیگه کج بذارید) ولی سفت نشده کامل
و بعد از یخچال بیارید بیرون و انار دون شده و خلال پسته بریزید و روش رو هم از مابقی ژله بریزید و همونجور کج بذارید تو یخچال تا کامل ببنده
تو این فاصله مایه روشو درست میکنیم
شیر سرد - نشاسته ذرت-شکر رو خوب باهم مخلوط کنید وقتی یکدست شد حرارت رو روشن کنید ( شعله ملایم)
و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته بره و کمی کرم غلیظ بشه
و بعد شعله رو خاموش کنید و خامه و ژلاتین بنماری شده رو اضافه کنید
و هم بزنید و بذارید کنار تا از داغی بیوفته و بعد بیسکوئیت های خرد شده رو اضافه کنید.
حالا وقتشه ژله کهکامل سفت شده رو از یخچال خارج کنید
و مایه خنک شده رو روش بریزید و ظرف رو ۶-۷ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل سفت بشه و ببنده
و بعد با دست دسر از از اطراف قالب جدا کنید و اگر نیاز بود چند ثانیه قالب رو روی بخار آب بگیرید تا خیالتون راحت بشه
و بعد هم روی ظرفی که کمی نم دار کردید برگردونید ( ظرف نم دار برای اینکه اگر نباز به جابجایی داشت دسر بتونید تکونش بدید)
( روش بنماری کردن ژلاتین : ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید و ۲ دقیقه صبر کنید تا اسفنجی بشه و بعد روی بخار آب یا ماکرو بنماری کنید تا تمام ژلاتین آب بشه و شفاف بشه )