سوپ گل کلم مناسب این روزهای سرد و برفی
آخرین خبر/ موادلازم:
۲ پیمانه گلم خورد شده
۳ عدد سیبزمینی بزرگ خورد شده
۱ عدد پیاز درست خورد شده
۲ بوته سیر (تقریبا ۱۵ حبه سیر)
۲ عدد هویج خورد شده
نمک، فلفل سیاه، آویشن
۱ ق غ خ روغن زیتون
شیر ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲ ق غ خ
آب قلم و یا آب مرغ نصف پیمانه
طرز تهیه:
تمامی سبزیجات رو طبق ویدیو داخل ظرف فر میذاریم و روش ادویه ها روغن رو اضافه کرده کاغذ روغنی میذاریم و میفرستیمش توی فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه تا کامل بپزه.
حالا سبزیجاتمونو توی قابلمه ریخته بهش شیر، خامه و آب مرغ و یا قلم رو اضافه کرده و اگر نمک نیاز داشت کمی نمک میزنیم و با بلندر اونو خوب پوره میکنیمو میذاریم روی شعله به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزه.
در آخر توی ظرف سرو میریزیم و روشو من با جعفری خورد شده و ترکیب کره و پاپریکا تزیین کردم.
نون رو هم توی تابه با مقداری کره میذاریم خوب طلایی و کرسپی بشه و با سوپمون میل میکنیم.