طرز تهیه کیک هویج
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ کیک هویج
مواد لازم:
آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
روغن مایع: ۱ پیمانه
هویج رندهشده: ۲ پیمانه
پودر دارچین🪵، بکینگ پودر🥄، جوش شیرین: هر کدام ۱ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
گردو خردشده (اختیاری): ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای کرم پنیر:
پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
پودر شکر: ۱/۲ پیمانه
کره نرمشده: ۵۰ گرم
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. تخممرغ و شکر را مخلوط کنید تا کرمی شود.
2. روغن مایع و وانیل را اضافه کنید.
3. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را الک کرده و به مایه اضافه کنید.
4. هویج و گردو را بیفزایید و در قالب بریزید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه بپزید.
5. برای کرم پنیر، همه مواد را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود و روی کیک سردشده بمالید.