13
11
4.4K
13
11
4.4K
تبیان/ مواد لازم:
۱ بسته ژله (طعم دلخواه)
۱ لیوان آب جوش
۱ لیوان آب سرد
مقداری دانه انار
سلفون
طرز تهیه
۱. ژله رو با ۱ لیوان آب جوش بنماری کنید (روی بخار آب).
۲. ۱ لیوان آب سرد اضافه و خوب مخلوط کنید.
۳. یک کاسه رو با سلفون بپوشونید و ۴ ملاقه کوچیک از ژله رو به همراه کمی دانه انار داخلش بریزید.
۴. سلفون رو جمع کنید و با نخ ببندید.
۵. ژله رو با نخ به سیخ چوبی وصل کنید و طوری داخل یخچال بذارید که آویزون بمونه.
۶. بعد از اینکه ژله کامل سفت شد، بهآرومی از سلفون جداش کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید.