16
7
4.6K
آخرین خبر/ در همه دستورهای طبخ چیپس خانگی فقط و فقط یک راز وجود داره و ما اونو به شما میگیم:
بعد از خلال کردن سیب زمینی ها، هرچه برش باریک تر باشه و بعد آن هرچه زمانی که سیب زمینی در ظرف آب سرد قرار میگیره بیشتر باشه، نشاسته ای که باعث خمیر شدن سیب زمین میشه کمتر شده و در هنگام پخت سریعتر ترد میشه.
پس حتی میتونید 2 بار سیب زمینی رو شستشو بدین و بعدش در یک توری ریخته و بذارین کاملا آبش بره و اصطلاحا یکم بیات بشه و وقتی خشک شد و آبی نداشت داغ روغن داغ بریزید.
اینطوری قطعا سیب زمینی تردتری خواهید داشت.