اشکنه ای بسیار لذیذ و معطر با «به»
اکالا/ اشکنه به یکی از متفاوتترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی است که برای تهیه آن باید از میوه به و مقداری تخم مرغ استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه اشکنه به زعفرانی:
اشکنه به یک غذای ساده و مفید است که برای تهیه آن باید از ترکیب تخم مرغ، پیاز، به و انواع چاشنیها استفاده کنید. در ادامه میتوانید با مراحل طرز تهیه اشکنه به آشنا شوید.
مرحله اول؛ پیاز را سرخ کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه اشکنه به باید پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در قابلمه بریزید و سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.
مرحله دوم؛ آرد و به را همراه با پیاز تفت دهید
بعد از این که پیازها طلایی رنگ شدند، آرد گندم را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه همراه با پیاز تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه به را خوب بشویید و پوست آن را جدا کنید. به را به صورت مربعی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. برای ۲ دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید. در این مرحله باید شعله گاز را کم کنید تا بهها نسوزند.
مرحله سوم؛ همه مواد اشکنه را ترکیب کنید
در این مرحله از طرز تهیه اشکنه به باید ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. سپس ۳ قاشق آب لیمو ترش تازه، ۱ قاشق دارچین، ۱ قاشق چایخوری شکر و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزند.
مرحله چهارم؛ تخم مرغ و زعفران را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه اشکنه به ساده و کم خرج باید بررسی کنید و مطمئن شوید که بهها کاملا پختند و نرم شوند. در ادامه ۲ قاشق زعفران دم کرده به غذا اضافه کنید. سپس ۴ عدد تخم مرغ درشت را بشکنید و به اشکنه اضافه کنید. صبر کنید اشکنه برای ۱۰ دقیقه بجوشد و تخم مرغها بپزند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و غذا را در ظرف مناسب بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه اشکنه به با رب
برای تهیه اشکنه به با رب باید بعد از سرخ کردن پیاز، مقداری رب گوجه به آن اضافه کنید و رب را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس میتوانید آرد و به خرد شده و سایر مواد را به غذا اضافه کنید. برخی افراد برای تهیه اشکنه به با رب از مقداری شنبلیله خشک نیز استفاده میکنند. بعد از آماده شدن این غذا میتوانید آن را با نان تازه میل کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه اشکنه به
برای تهیه اشکنه به باید به اندازه تعداد افراد از تخم مرغ استفاده کنید.
اشکنه از لحاظ ظاهری شبیه به سوپی است که برای تهیه آن از تخم مرغ استفاده میشود.
اشکنه به یک غذای فوق العاده مفید برای درمان یبوست، از بین برنده چاقی شکم، تقویت اعصاب و همچنین درمان سرفه خشک است.
پختن اشکنه به حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد و میتوانید این غذا را برای وعده شام یا حتی یک ناهار سبک آماده کنید.
برخی افراد برای تهیه اشکنه به از مقداری رب گوجه فرنگی استفاده میکنند.
اضافه کردن مقدار کمی شکر به اشکنه به موجب متعادل شدن طعم آن میشود.
در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن اشکنه به میتوانید زعفران را حذف کنید و از مقدار کمی زردچوبه استفاده کنید.
میتوانید برای معطر کردن اشکنه به از مقداری شنبلیله خشک استفاده کنید.
برای تهیه اشکنه به میتوانید تخم مرغها را به صورت درسته در غذا بریزید و یا آنها را در یک ظرف بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بعد به اشکنه اضافه کنید.
اضافه کردن زعفران به اشکنه کاملا اختیاری است، اما زعفران موجب خوشرنگ و خوشمزه شدن غذای شما میشود.
از آرد برای غلیظ شدن اشکنه به استفاده میشود. میتوانید به جای آرد سفید از هر نوع آردی که دوست دارید در طرز تهیه اشکنه به استفاده کنید.
در طرز تهیه اشکنه به روش تهرانی با به میتوانید از مقداری فلفل سبز تند نیز در این غذا استفاده کنید.
برای تهیه اشکنه به بعد از اضافه کردن تخم مرغ میتوانید مواد را مدام هم بزنید تا تخم مرغها کاملا در غذا ترکیب شوند.
اشکنه به یک غذای ساده و سریع برای روزهای سرد زمستانی است که میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما نیز کمک کند.
اشکنه یک غذای مفید، ساده و خوشمزه است میتوانید آن را در کمتر از نیم ساعت آماده کنید.