نماد آخرین خبر

طرز تهیه ترشی تره گیلانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم:
2 تا 3 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری برنج (از قبل خیس شده)
- 500 گرم سبزی تازه شامل اسفناج، شنبلیله، تره و شوید
- 2 عدد تخم‌مرغ
- کره و روغن برای تفت دادن

- زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- آب نارنج یا آبغوره 
 طرز تهیه
 - سبزی‌ها را شسته و خرد کنید (اسفناج بیشتر از بقیه سبزی‌ها، شنبلیله کمی کمتر از اسفناج، تره کمتر از اسفناج و شنبلیله و بیشتر از شوید، شوید کمترین مقدار).
 - اگر زمان دارید برنج را خیس کنید. سپس در یک قابلمه با 1.5 پیمانه آب بریزید. وقتی آب به جوش آمد، سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.
 - بگذارید سبزی‌ها و برنج خوب بپزند.
 - سیرها را رنده کرده یا خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه با کمی کره و روغن تفت دهید. در حین تفت دادن، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به سیر اضافه کنید.
 - حدود 30 ثانیه سیر را تفت دهید تا عطر و طعم ادویه‌ها آزاد شود.
 - تخم‌مرغ‌ها را به سیر تفت داده شده اضافه کنید. سپس آنها را در مخلوط سیر هم زده و بگذارید تخم‌مرغ‌ها پخته شوند.
 - وقتی برنج و سبزی‌ها به خوبی پخته شدند، مخلوط سیر و تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید.
 - در نهایت آب نارنج یا آبغوره را به مقدار دلخواه به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

بعد هم با برنج یا نان سرو کنید، نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره