طرز تهیه ترشی تره گیلانی
آخرین خبر/ موادلازم:
2 تا 3 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری برنج (از قبل خیس شده)
- 500 گرم سبزی تازه شامل اسفناج، شنبلیله، تره و شوید
- 2 عدد تخممرغ
- کره و روغن برای تفت دادن
- زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- آب نارنج یا آبغوره
طرز تهیه
- سبزیها را شسته و خرد کنید (اسفناج بیشتر از بقیه سبزیها، شنبلیله کمی کمتر از اسفناج، تره کمتر از اسفناج و شنبلیله و بیشتر از شوید، شوید کمترین مقدار).
- اگر زمان دارید برنج را خیس کنید. سپس در یک قابلمه با 1.5 پیمانه آب بریزید. وقتی آب به جوش آمد، سبزیهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
- بگذارید سبزیها و برنج خوب بپزند.
- سیرها را رنده کرده یا خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه با کمی کره و روغن تفت دهید. در حین تفت دادن، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به سیر اضافه کنید.
- حدود 30 ثانیه سیر را تفت دهید تا عطر و طعم ادویهها آزاد شود.
- تخممرغها را به سیر تفت داده شده اضافه کنید. سپس آنها را در مخلوط سیر هم زده و بگذارید تخممرغها پخته شوند.
- وقتی برنج و سبزیها به خوبی پخته شدند، مخلوط سیر و تخممرغ را به مواد اضافه کنید.
- در نهایت آب نارنج یا آبغوره را به مقدار دلخواه به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بعد هم با برنج یا نان سرو کنید، نوش جان