فینگرفود قیفی؛ خوش قیافه و راحتپز
خراسان/فینگرفودها یا وعدههای کوچولوی غذایی و مینیمال این روزها جای خودشان را در مهمانیهای عصرانه، تولد و... باز کردهاند. این وعدهها اگر با مواد غذایی سالم تهیه شود، میتواند به راحتی جای یک وعده غذایی بهخصوص شام را بگیرد. امروز میخواهیم طرز تهیه یک فینگرفود راحت و خوشمزه را با هم یاد بگیریم.
مواد لازم
مرغ پخته شده: نصف یک سینه مرغ
گوجه فرنگی متوسط: یک عدد
پنیر پیتزا : یک لیوان
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
نان تست: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری: به میزان لازم
شیر: یک دوم لیوان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا نصف سینه مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه میپزیم. گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و با جعفری خردشده و سینه مرغ پخته (سرد شده) و ریزشده مخلوط میکنیم. حالا وقت اضافه کردن پنیر پیتزا و کمی نمک است. نان تست را دورگیری و با وردنه باز میکنیم. دور نان را با یک تخممرغ همزده مرطوب میکنیم و آن را به شکل یک قیف در میآوریم. از موادمان داخل قیف میریزیم و قسمت بالای آن را با یک برش میبندیم و میپیچیم.
وقتی همه قیفها آماده شدند، به باقیمانده تخممرغ همزده یک تخممرغ دیگر و نصف لیوان شیر را اضافه میکنیم و با افزودن کمی نمک و فلفل سیاه خوب آن را هم میزنیم. فینگرفودها را داخل این ترکیب میگذاریم و بلافاصله آن را در پودر سوخاری میغلتانیم. حالا وقت سرخ کردن است. در یک تابه روغن سرخکردنی میریزیم و وقتی روغن داغ شد فینگرفودها را سرخ میکنیمد. آشپزی تمام شد!
نکته۱: میتوانید به جای پنیر پیتزا از یک قاشق سس مایونز استفاده کنید.
نکته۲: میتوانید در هنگام پیچیدن قیف یک عدد چوب بستنی داخل فینگرفودها بگذارید و بعد قسمت بالای آن را ببندید تا برداشتن، غلتاندن و سرخ کردن آن برایتان آسانتر شود.