12
3
3K
آخرین خبر/ موادلازم:
اسفناج پاک شده و خرد شده نیم کیلو
گردو به ازای هرنفر حداقل ۷۵ گرم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ تا متوسط نصف برای کوفته قلقلی ها نصف برای خورشت
رب انار ملس ۲ق.غ
آرد نخودچی ۲ق.غ
ادویه زردچوبه ،فلفلسیاه و پودرسیر یک ق.چ سرپر
نمک ۱ق.م به کوفته ها و ۱ق.م به خورشت و درآخر تست بشه
من از رب انار ملس استفاده کردم شما به ذائقه تون ترش یا شیرین میتونید استفاده کنید
آب جوش حتما باید اضافه بشه به خورش که کوفته ها وا نره
اولش خورشت رنگش تیره نیست باید بزارید قشنگ جابیافته تا تیره شه
یه تکنیک تیره شدن هم اینه بعد از ۲ ساعت خاموش کنید بزارید سرد شه کامل و دوباره زیرش رو روشن کنید تا جابیافته
هروقت آبش کم شد و خواستید آب اضافه کنید حتما آبجوش باشه