بهترین دوست یه روز پر کار؛ کارامل ماکیاتو
خراسان/ کارامل ماکیاتو به سبک کافیشاپی
کارامل ماکیاتو یکی از انواع نوشیدنیهای خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا در کافیشاپها سرو میشود و طرفداران خودش را دارد. طرز تهیه کارامل ماکیاتو بسیار مشابه دستور تهیه لاته و کاپوچینو است با این تفاوت که در این نوشیدنی، طعم قهوه غالب است و میزان شیر مورد استفاده کمتر است. همچنین به علت داشتن کارامل مزه شیرینی در انتهای آن حس میکنید. اگر شما هم جزو طرفداران این نوشیدنی هستید، بد نیست یک بار آن را در خانه به روش کافهها تهیه کنید.
مواد لازم (برای یک نفر):
سس کارامل: ۳قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: یک دوم پیمانه
اسپرسو: یک شات
طرز تهیه:
برای تهیه کارامل ماکیاتو اول یک لیوان سرو انتخاب میکنیم و کارامل را درون آن میریزیم.
در ادامه شیر را داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا گرم شود. حواستان باشد شیر نباید جوش بیاید و در حد گرم شدن کفایت میکند. در ادامه شیر گرم را با فرنچ پرس یا کفساز دستی میزنیم تا فوم شیر درست شود. اگر دستگاه اسپرسوساز دارید میتوانید فوم شیر را با آن هم درست کنید. حالا شیر را در دو مرحله داخل لیوان سرو میریزیم. اول فوم شیر را روی کارامل ریخته سپس بقیه آن را اضافه میکنیم. در ادامه اسپرسو را با دستگاه برقی یا موکاپات آماده میکنیم و به آرامی درون لیوان میریزیم. دقت کنید اسپرسو را به آرامی درون لیوان سرو بریزید. در غیر این صورت لایهها از هم جدا نشده و موکیاتو یکدست میشود. در آخر این نوشیدنی کافیشاپی خوشمزه را به صورت داغ سرو میکنیم. نوش جان.