23
8
4.6K
23
8
4.6K
آخرین خبر/ مواد مورد نیاز
آرد سفید ۲ لیوان
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه خشک ۱ق غ
نمک نصف ق غ
روغن مایع ۵ق غ
مواد رو طبق فیلم باهم مخلوط کنید و بعداز اینکه خمیر جمع شد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورز بدید.
ظرف رو چرب کنید و خمیر رو داخلش بزارید و روشو بپوشونید و داخل محیط گرم بزارید مثلا آشپزخونه.
بعداز حدود ۱ تا ۱:۳۰ ساعت که حجم خمیر ۲برابر شد پف خمیر رو بگیرید .
روی سطح کار رو آرد پاشی کنید خمیر رو به اندازه های چونه کنید.
(این میزان حدود ۸تا۹ عدد چونه میشه)
چونه رو اول با دست بعد با وردنه باز کنید و توی تابه ای که داغ شده و حرارت متوسط بزارید.
وقتی حباب زد نون رو برگردونید و بعداز طلایی شدن از تابه خارج کنید و توی پارچه بزارید که خشک نشه.
حتما درستش کنید نوش جان کنید