طرز تهیه کرپ کیک تیرامیسو
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخممرغ: 8 عدد
شکر: 80 گرم
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
آرد قنادی: 300 گرم
شیر: 700 گرم
اسپرسو(قهوه گلد): 50گرم
کره ذوب شده:100 گرم
خامه قنادی:1 لیتر
پنیر خامه ای:300گرم
نسکافه فوری(سه در یک):3عدد
برای شروع تخم مرغ،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا از لختگی بیوفته.
آرد و نمک الک شده رو هم الک کنید،ترکیب که شد شیرو به همراه قهوه بریزید و مخلوط کنید.
حالا نوبت کره ذوب شدس، اونو هم بزنید و مخلوطش کنید.
و ازش یک ملاقه کف تابه نچسب بریزید و هر طرفش ۳۰ ثانیه بپزید.
دورشو با یه قالب برش بزنید و لایه لایه از کرپ و خامه قنادی فرم گرفته بچینید تا بالا، میتونید مثل من روشو با خامه و پودر کاکائو و توت فرنگی تزئین کنید
توی یخچال بذارید تا یکم خودشو بگیره و بعد سروش کنید.
خامه قنادی:برای درست کردن خامه قنادی فقط کافیه خامه فنادی شیرین شده نیمه آماده رو بگیرید و یخش که یکم آب شد با همزن برقی فرم بدید و استفاده کنید.
مارک خامه قنادی مهم نیست.