نماد آخرین خبر

چگونه ماچا لاته را به روش حرفه ای کافه ها درست کنیم؟

منبع
نمناک
بروزرسانی
چگونه ماچا لاته را به روش حرفه ای کافه ها درست کنیم؟

نمناک/ ماچا لاته، نوشیدنی محبوب ژاپنی است که از پودر چای سبز ماچا، شیر گرم و کمی شیرین‌کننده تهیه می‌شود. این نوشیدنی نه تنها طعم بی‌نظیری دارد، بلکه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و کافئین است و می‌تواند انرژی شما را برای ساعت‌ها تامین کند.

روش تهیه ماچا لاته در خانه
چای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی هایی است که انواع مختلف دارد، چای ماچا از چای‌های بسیار معروف آسیای شرقی و پودر سبز خوش بو و رنگی است که می توان از آن به عنوان چای لاغری و یا چای درمانی و یا ضد سرطان نیز نام برد و آن را جایگزین سایر نوشیدنی‌ها ازجمله قهوه کرد. برای خوشمزه تر شدن چای ماچا می توانید آن را با شیر تهیه کنید. به آن شیر بیافزایید و یک ماچا لاته بی نظیر تهیه نمایید. در ادامه این بخش از نمناک شما را با طرز تهیه ماچا لاته آشنا می کنیم.


طرز تهیه ماچا لاته
شیر را گرم کنید و در ظرف بریزید.
با استفاده از همزن دستی آن را به صورت رفت و برگشتی هم بزنید تا فوم دلخواهتان به دست آید.
ماچا را الک کنید.
پودر ماچا و آب داغ را در فنجانی مناسب هم بزنید.
عسل یا شکر را برای شیرین کردن این نوشیدنی به آن اضافه کنید.
ماچا لاته را سرو کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

نکات مهم تهیه ماچا لاته خانگی
برای تهیه کف شیر بهتر است از شیر بدون چربی یا با چربی ۲ درصد استفاده کنید.
شیر را حرارت دهید تا گرم شود اما نجوشد.
برای فوم‌گیری و ایجاد کف شیر می توان روش های مختلفی را به کار برد.
در صورت دسترسی به همزن برقی شیر را تا زمانی که فوم دلخواهتان به دست آید، هم بزنید.
شیر گرم را در فرنچ‌پرس بریزید. ظرف را تا نیمه پر کنید، با بالا و پایین کردن دسته مخصوص فرنچ پرس کف مورد نظر شما به دست می‌آید.

پودر ماچا را قبل از هم زدن آن با آب داغ برای جلوگیری از گلوله شدن و ایجاد بافت صاف نوشیدنی الک کنید.
پودر ماچا را با آب داغ با استفاده از یک همزن بامبو، در حرکات زیگزاگی هم بزنید تا مخلوط کف کند و یکدست شود.
ماچا لاته چه خواصی دارد؟
ماچا لاته فواید فراوانی داشته و دارای خواص زیر است که عبارتند از:
ماچا لاته سرشار از کاتچین است که به عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی عمل کرده و به تثبیت رادیکال‌های آزاد مضر کمک می‌کنند.
ماچا لاته به محافظت از کبد کمک می‌کند و سبب سلامت کبد می شود.
ماچا لاته سبب کاهش کلسترول بد و کاهش میزان لخته شدن خون می شود.
ماچا لاته فشار خون، تری گلیسیرید و کلسترول را بهبود می‌بخشد.
ماچا لاته به دلیل دارا بودن کافئین و کاتچین سبب افزایش متابولیسم و چربی سوزی شده و به کاهش وزن کمک می‌کند.

تفاوت چای ماچا با ماچا لاته
چای ماچا از هم زدن پودر ماچا با آب داغ تهیه شده اما ماچا لاته از مخلوط کردن پودر ماچا با شیر بخارپز و شیرین‌کننده تهیه می‌شود.
چای ماچا طعم تلخ‌تری نسبت به ماچا لاته دارد اما ماچا لاته به دلیل افزودن شیر و شیرین‌کننده خوشمزه تر است.
چای ماچا با ماچا لاته از نظر میزان کالری متفاوتند و کالری ماچا لاته بیشتر است.

تفاوت ماچا لاته با چای لاته
در تهیه ماچا لاته از برگ‌های چای سبز ماچا استفاده می‌شود اما در تهیه چای لاته از برگ‌های چای سیاه استفاده می‌شود.
ماچا لاته از ترکیب پودر چای سبز با آب داغ، ماده شیرین‌کننده و شیر به دست می‌آید اما چای لاته از ترکیب برگ چای سیاه با آب جوش و شیر و ماده شیرین‌کننده به دست می‌آید.
نکته مهم
با اینکه ماچا لاته فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد، اما باید متعادل و در حد اعتدال مصرف شود.
زنان باردار، شیرده و کودکان ماچا لاته مصرف نکنند.
اگر به طور مرتب داروی خاصی مصرف می‌کنید، ماچا لاته ممکن است تداخل دارویی داشته باشد، پس حتما با پزشک خود مشورت کنید.
نوشیدن ماچالاته میزان جذب آهن را کاهش می‌دهد بنابراین برای افراد مبتلا به کم خونی مناسب نیست.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره