نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

راهنمای تهیه کباب کوبیده خانگی با عطر و طعمی فوق‌العاده

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ کباب کوبیده بازاری
مواد لازم:
سردست گوساله 🍖: ششصدگرم 
قلوه گاه گوسفندی🥩: چهارصدگرم 
پیاز سفید🧄: سیصد گرم
نمک🧂: دوقاشق چایخوری

فلفل سیاه🌶: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین🥄: یک قاشق چایخوری 
نکته: 
اگه این نکته هارو رعایت کنید یک کباب بازاری درجه یک دارید
📌پیاز رو با رنده درشت رنده کنید وبه مدت یک ساعت دریخچال قرار بدید 
📌آب پیاز را کامل نگیرید
📌مواد رو به مدت پنج دقیقه کف مال کنید و ویکساعت دریخچال قراربدید وبعد به سیخ بکشید
📌مایع کباب و سیخ باید کاملا سرد باشه
📌من برای هر سیخ از صدگرم مایع کباب استفاده کردم
📌اگه واسه به سیخ کشیدن کباب مشکل دارید می تونید از دستگاه کباب زن هم استفاده کنید 
📌منقل رو آماده کنید وقتی که خاکستر روی زغال نشست سیخ های کباب رو روی منقل قرار بدید 
📌تازمانی که گوشت تغییر رنگ نداده هر پنج ثانیه یکبار سیخ هارو بچرخونید که گوشت از سیخ نریزه 


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar