نماد آخرین خبر

‎لقمه مغزدار ترکی یک غذای ساده و خوشمزه برای دورهمی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ‎مواد لازم:
‎لیوان آب به حجم 200 میلی لیتر
‎این سایز ۲۰ عدد نان می دهد
‎برای خمیر
‎آرد 500 گرم (4 پیمانه)
‎350 میلی لیتر آب (1 لیوان + یک انگشت کمتر از 1 لیوان)

‎5 گرم مخمر پودر شده (1 قاشق چایخوری)
‎12 گرم شکر گرانول (1 قاشق غذاخوری)
‎12 گرم نمک (1 قاشق چایخوری)

‎برای داخل

‎400 گرم گوشت چرخ کرده
‎1 عدد پیاز متوسط
‎1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
‎1 قاشق غذاخوری رب انار
‎نمک فلفل سیاه
‎پیاز را به مکعب های بسیار نازک خرد کنید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و مخلوط کنید.‎برای پخش روی خمیر

‎کره 75 گرم
‎روغن 50 میلی لیتر
‎طرز تهیه
‎آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را سوراخ کنید و مایه خمیر و شکر را اضافه کنید و دقت کنید که آب گرم باشد و مقدار کمی از آب را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا مایه فعال شود. آرد را به آرامی و به صورت کنترل شده اضافه و ورز دهید (هر آرد ویژگی های متفاوتی دارد) بعد از اینکه خمیر جمع شد، خمیر را روی پیشخوان قرار دهید، خمیر را جمع کنید، سپس روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه ور بیاید. در انتها خمیر را به 20 قسمت مساوی تقسیم کرده و در سینی کوچکی روغن را بریزید و خمیر را داخل روغن فرو ببرید و اجازه دهید یکربع بماند. حالا گوشت چرخ کرده رو به قطعات (مربع) 20 تیکه تقسیم میکنیم به طور مساوی در خمیر تخمیر شده تقسیم میکنیم و فشار میدیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره