لقمه مغزدار ترکی یک غذای ساده و خوشمزه برای دورهمی ها
آخرین خبر/ مواد لازم:
لیوان آب به حجم 200 میلی لیتر
این سایز ۲۰ عدد نان می دهد
برای خمیر
آرد 500 گرم (4 پیمانه)
350 میلی لیتر آب (1 لیوان + یک انگشت کمتر از 1 لیوان)
5 گرم مخمر پودر شده (1 قاشق چایخوری)
12 گرم شکر گرانول (1 قاشق غذاخوری)
12 گرم نمک (1 قاشق چایخوری)
برای داخل
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب انار
نمک فلفل سیاه
پیاز را به مکعب های بسیار نازک خرد کنید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و مخلوط کنید.برای پخش روی خمیر
کره 75 گرم
روغن 50 میلی لیتر
طرز تهیه
آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را سوراخ کنید و مایه خمیر و شکر را اضافه کنید و دقت کنید که آب گرم باشد و مقدار کمی از آب را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا مایه فعال شود. آرد را به آرامی و به صورت کنترل شده اضافه و ورز دهید (هر آرد ویژگی های متفاوتی دارد) بعد از اینکه خمیر جمع شد، خمیر را روی پیشخوان قرار دهید، خمیر را جمع کنید، سپس روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه ور بیاید. در انتها خمیر را به 20 قسمت مساوی تقسیم کرده و در سینی کوچکی روغن را بریزید و خمیر را داخل روغن فرو ببرید و اجازه دهید یکربع بماند. حالا گوشت چرخ کرده رو به قطعات (مربع) 20 تیکه تقسیم میکنیم به طور مساوی در خمیر تخمیر شده تقسیم میکنیم و فشار میدیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید