نان سیرجعفری با مغز سیب زمینی
آخرین خبر/ مواد لازم برای خمیر:
۲/۵ لیوان آرد
نصف لیوان آب ولرم
نصف لیوان شیر ولرم
۱ ق چ خ خمیر مایه فوری
۱ ق چ خ نمک
۱/۵ ق غ خ روغن مایع
🔸مواد لازم برای مواد میانی:
سیبزمینی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زیره
روغن ۳ ق غ خ
پنیر پیتزا یا موزارلا برای داخل نان
🔸مواد لازم برای رومال نان:
۴ حبه سیر
۱/۲ پیمانه جعفری تازه
۱/۳ پیمانه کره
طرز تهیه:
تمامی مواد لازم برای تهیه خمیر را داخل کاسه ریخته و خوب ورز میدیم تا یه خمیر نرم و لطیف به دست بیاریم و سپس کف ظرف رو چرب کرده و خمیر را داخلش گذاشته و روشو میپوشونیم و یه جای گرم و تاریک میذاریم ۱ ساعت بمونه تا به عمل بیاد.
حالا پیاز خورد شده رو با روغن تفت میدیم تا شیشه ای رنگ بشه و بهش ادویه هارو اضافه کرده عطر ادویه ها که آزاد شد بهش رب رو اضافه میکنیم و تا زمانی که رب سبک شد تفت میدیم. حالا سیبزمینی هارو که پختیم و کامل له کردیم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
توی یه کاسه سیر له شده و جعفری خورد شده رو میریزیم و بهش کره ذوب شده اضافه کرده و هم میزنیم میذاریم کنار.
حالا پف خمیرمونو میگیریم و اونو به چونه های یکسان و کوچیک تقسیم میکنیم و هر چونه رو باز میکنیم و یه مقدار از ترکیب سیبزمینی برمیداریم و داخلش میذاریم روشم پنیر پیتزا میریزیم و چونه رو میبندیم کامل و سپس با وردنه اونو باز میکنیم.
تابه رو میذاریم روی اجاق و گرم که شد حرارت رو ملایم میکنیم و نون هارو دونه دونه داخلش میذاریم و هر طرف رو تقریبا ۴ الی ۵ دقیقه میذاریم بپزه (تا زمانی که طلایی شد طبق ویدیو) سپس روی نون رو با ترکیب سیر جعفری رومال میکنیم و تمام.
› @FoOdDeCooR