25
8
3.7K
آخرین خبر/ فقط ورق باقلوا
اگر ورقارو خودتون درست کنید که انگشتاتونم باهاش میخورید پس اصلا آموزش خمیر باقلوای خونگی تو پیجمو که میلیونی هم شده نبین
.
یه ورق باقلوای آماده بخر فقط کار کردن باهاش یکمی سخته و به شدت بوی نشاسته میده و خشکه
.
شهد باقلوا رو هرجوری که دوست داری عسلی یا ساده درست کن، آموزشش رو تو پست باقلوای استانبولی دادم
.
اون پودر سبز رنگهام که پودر پسته فیک بهش میگیم رو هم چندتا پست قبلی آموزش دادم که جنجالی به پا کرد
فقط یادت باشه شیرینیها رو که از فر در آوردی تا داغ داغن بزنی تو شهد که صدای جزش دراد