تو سرمای زمستون خوردن این باقالیهای پنبه ای می چسبه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ قبول دارید تو سرمای زمستون خوردن باقالی گرم خیلی میچسبه با من همراه باش تا راز پنبه ای شدنش رو بهت بگم.
در ابتدا باقالی ها رو بشورید و روش آب سرد بریزید یک ق غ نمک و نصف ق غ بیکینگ پودر بهش اضافه کرده و ۱۲ساعت بزارید خیس بخوره.
نمک باعث میشه نفخش گرفته شه و بیکینگ پودر باعث میشه پوست باقالی ها خیلی نازک و راحت پخته شه.
بعد از خیس خوردن باقالی ها رو آبکش کرده و این بار حتما با آب جوشیده داخل قابلمه بریزید یه پارچه ی ضخیم رو خیس کنید روی در قابلمه بزارید و شعله رو متوسط بزارید این کار باعث میشه سرعت پخت دو برابر شه.
بعد از چهل دقیقه باقالی ها کاملا نرم میشه
یک ق م گلپر ،نصف ق م فلفل سیاه،نمک ،سرکه ی سفید و روغن زیتون رو مخلوط کرده و ده دقیقه ی آخر به باقالی ها اضافه کنید.